Miatours

Uvjeti poslovanja i politika zaštite privatnosti

O nama

Naziv tvrtke
MIATRADE d.o.o.

Sjedište tvrtke
SV. VINKA PAULSKOG 23,
23000 ZADAR, HRVATSKA

Tvrtka upisana u Sudski registar
TRGOVAČKI SUD U ZADRU

Matični broj upisa u Sudski registar
MBS: 060056104

Iznos temeljnog kapitala
2.620.000,00 kn
UPLAĆEN U CIJELOSTI

Članice Uprave društva
ANAMARIJA ŠARIN ROPUŠ
MIRJANA ŠARIN

Bankovni račun
Erste&Steiermärkische Bank d.d; Jadranski trg 3A, 51000 Rijeka, Hrvatska
IBAN: HR7924020061100100923

Kupnja karte

On line prodaja se odnosi na liniju katamarana ‘PRINC ZADRA’

ZADAR-PREMUDA-SILBA-OLIB

 1. POTVRDA RASPOLOŽIVOSTI MJESTA

  On-line rezervacije moguće je napraviti maksimalno 15 dana prije datuma Vašeg putovanja.
  Ukoliko na zadani datum nema slobodnih mjesta, biti će Vam ponuđeni alternativni datumi, čiju raspoloživost jamčimo 6 sati (od trenutka slanja Miatoursovog e-maila potvrde).
 2. SAČUVAJTE ELEKTRONSKU KARTU

  Kod na vrhu karte dužni ste predočiti prilikom ukrcaja. Kartu tiskajte ili imajte spreman prikaz koda na zaslonu mobilnog uređaja.
 3. OTKAZIVANJE I PROMJENE PUTOVANJA

  U slučaju odustajanja i promjene putovanja od strane putnika naknada odbitka iznosi 20% od ukupnog iznosa računa. Karta se može otkazati samo u roku valjanosti, najkasnije 24 sata prije predviđenog putovanja izravno u našoj agenciji ili zahtjev možete poslati na email info@miatours.hr.
  Prodavatelj nije odgovaran za pogreške nastale od strane kupca i neće biti uvažene kao osnova za povrat iznosa novca.
  Pogreške nastale od strane kupca uključuju: pogrešno odabran datum plovidbe, pogrešno odabranu relaciju ili pogrešno odabrane karte.
 4. UPOZORENJE O PRTLJAZI!!!

  Na brzobrodskim linijama smije se prevoziti isključivo ručna prtljaga do 20 kg po osobi i to besplatno.Upozoravaju se putnici da sav višak prtljage neće biti ukrcan na katamaran.

Načini plaćanja

Kreditne kartice


MasterCard Maestro Visa

Diners DiscoverPretvorba valute

Sva plaćanja izvršit će se u eurima. Naplaćeni iznos na vašem računu kreditne kartice pretvara se u vašu lokalnu valutu prema tečaju udruga kreditnih kartica.

Politika zaštite privatnosti

Internetske stranice www.miatours.hr namijenjene su prezentaciji usluga i proizvoda tvrtke Miatrade d.o.o., u daljnjem tekstu, Miatrade.

Miatrade poštuje Vašu privatnost i štiti Vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci prikupljeni na stranici www.miatours.hr pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

Osobni podaci
Osobni podaci koje posjetitelji dobrovoljno ostave popunjavanjem kontakt obrazaca na Miatrade internetskim stranicama koristit će se isključivo u svrhu u koju su ustupljeni. Svrha je pružanje informacija o uslugama i proizvodima, te online kupnja karte za brodske linije.

Treće strane
Osim za gore opisane vlastite potrebe, Miatrade osobne podatke neće prodavati ili ustupati na korištenje trećim stranama.

Kolačići
Koristimo vlastite i kolačiće trećih strana, datoteke koje se zapisuju na računalo korisnika, da bismo poboljšali Vaše iskustvo na našoj stranici i svoje usluge, analizirajući pregledavanje naše internetske stranice.

Kontakt
Dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka i politici zaštite privatnosti Miatrade, možete zatražiti na e-mail info(manki)miatours(tocka)hr