Miatours

Uvjeti poslovanja i politika zaštite privatnosti

O nama

Naziv tvrtke
MIATRADE d.o.o.

Sjedište tvrtke
SV. VINKA PAULSKOG 23,
23000 ZADAR, HRVATSKA

Tvrtka upisana u Sudski registar
TRGOVAČKI SUD U ZADRU

Matični broj upisa u Sudski registar
MBS: 060056104

Iznos temeljnog kapitala
2.620.000,00 kn
UPLAĆEN U CIJELOSTI

Članice Uprave društva
ANAMARIJA ŠARIN ROPUŠ
MIRJANA ŠARIN

Bankovni račun
Erste&Steiermärkische Bank d.d; Jadranski trg 3A, 51000 Rijeka, Hrvatska
IBAN: HR7924020061100100923

Kupnja karte

T-Com PayWay

On line prodaja se odnosi na liniju katamarana ‘PRINC ZADRA’

ZADAR-PREMUDA-SILBA-OLIB

 1. POTVRDA RASPOLOŽIVOSTI MJESTA

  On-line rezervacije moguće je napraviti maksimalno 15 dana prije datuma Vašeg putovanja.
  Upite i uplate unutar 24 sata od polaska katamarana ne potvrđujemo.
  Ukoliko na zadani datum nema slobodnih mjesta, biti će Vam ponuđeni alternativni datumi, čiju raspoloživost jamčimo 6 sati (od trenutka slanja Miatoursovog e-maila potvrde).
 2. SAČUVAJTE ELEKTRONSKU KARTU

  Kod na vrhu karte dužni ste predočiti prilikom ukrcaja. Kartu tiskajte ili imajte spreman prikaz koda na zaslonu mobilnog uređaja.
 3. UPOZORENJE O PRTLJAZI!!!

  Na brzobrodskim linijama smije se prevoziti isključivo ručna prtljaga do 20 kg po osobi i to besplatno.Upozoravaju se putnici da sav višak prtljage neće biti ukrcan na katamaran.
 4. REKLAMACIJE

  Za reklamacije gost putnik prije polaska broda dužan se javiti na prodajno mjesto gdje će mu biti napravljen povrat novca. Izvan ovog roka nikakva reklamacija se neće uzimati u obzir.

Načini plaćanja

Kreditne kartice


American Express MasterCard Maestro Visa

Diners DiscoverPretvorba valute

Sva plaćanja izvršit će se u hrvatskoj valuti. Naplaćeni iznos na vašem računu kreditne kartice pretvara se u vašu lokalnu valutu prema tečaju udruga kreditnih kartica.

Sigurno plaćanje

HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

3Dsecure upute za sigurnu internetsku kupovinuPolitika zaštite privatnosti

Internetske stranice www.miatours.hr namijenjene su prezentaciji usluga i proizvoda tvrtke Miatrade d.o.o., u daljnjem tekstu, Miatrade.

Miatrade poštuje Vašu privatnost i štiti Vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci prikupljeni na stranici www.miatours.hr pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

Osobni podaci
Osobni podaci koje posjetitelji dobrovoljno ostave popunjavanjem kontakt obrazaca na Miatrade internetskim stranicama koristit će se isključivo u svrhu u koju su ustupljeni. Svrha je pružanje informacija o uslugama i proizvodima, te online kupnja karte za brodske linije.

Treće strane
Osim za gore opisane vlastite potrebe, Miatrade osobne podatke neće prodavati ili ustupati na korištenje trećim stranama.

Kolačići
Koristimo vlastite i kolačiće trećih strana, datoteke koje se zapisuju na računalo korisnika, da bismo poboljšali Vaše iskustvo na našoj stranici i svoje usluge, analizirajući pregledavanje naše internetske stranice.

Kontakt
Dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka i politici zaštite privatnosti Miatrade, možete zatražiti na e-mail info(manki)miatours(tocka)hr