Travel with us...

Skijanje Italija , Mezzana, Teens skijanje za djecu od 15-19 g.

8 days
Skijanje Italija , Mezzana, Teens skijanje za djecu od 15-19 g.
Departures: 07.01.2023 - 14.01.2023 Price from 743 (5.600 kn)

Itinerary

Teens razdoblje je razdoblje koje karakterizira polagani prijelaz iz dječjeg svijeta u svijet odraslih. U tom razdoblju dolazi do mentalnog sazrijevanja te kristalizacije stavova i mišljenja. U tom se razdoblju posebno razvijaju samopoštovanje, povjerenje, samostalnost i osobnost. To je dio odrastanja u kojem djeca postepeno preuzimaju odgovornost za sebe i svoje postupke, te počinju djelomično samostalno donositi odluke. Naša je zadaća da im u tome pomognemo, ali uz dozu usmjeravanja, vođenja i kontrole.

To je i razdoblje kada ih baš ne možete samo tako samostalno pustiti, a opet morate. Skijali bi se s vama, a opet bi radije s društvom. U školu ne žele ići jer sve znaju, a spavali ne bi jer im to nije potrebno.

U tom smjeru za vas i za njih program skijanja u kojem će se djeca skijati sa voditeljem, djelomično samostalno, učiti snalaziti se po karti, isprobati neke tehnike free styla, probati snowboard, ispravljati jedan drugoga, kuhati, sušiti svoje stvari, prati suđe, sami spremati krevet kao i doma i snimiti zabavan film o svemu tome. Neki od njih možda imaju ambicije polagati tečaj za učitelja skijanja pa ćemo poraditi i na tom dijelu.

Basic information

5.600 kn/743.25 €