Putujte s nama...

MALDIVI&ŠRI LANKA-NOVA GODINA 2021.

15 dana
MALDIVI&ŠRI LANKA-NOVA GODINA 2021.
Polasci: 27.06.2022 - 27.06.2022 Cijena od 15.900 kn

Program putovanja

1. dan (28.12.2020.) ZAGREB – ISTANBUL 
Sastanak u zračnoj luci Franjo Tuđman dva sata prije polijetanja zrakoplova. Polijetanje zrakoplova na liniji za Istanbul previđeno je u 09:10h s predviđenim dolaskom u 13:15h. Po dolasku u Istanbul možete se na licu mjesta prijaviti na besplatnu city turu Istanbula u organizaciji Turkish Airlines, više o city tour pod UVJETIMA. Nastavak putovanja prema Maleu predviđen je u 02:10h (+1). 


2. dan (29.12.2020.) ISTANBUL – MALE (Maldivi)
Nastavak putovanja prema Maldivima, predviđen polazak je u 02:10h s predviđenim dolaskom u 12:15h. Po dolasku transfer na otok Maafushi, smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor od putovanja i uživanje na plaži ispred hotela. Noćenje.


3. dan (30.12.2020.) MALDIVI 
Nakon doručka odlazimo na fakultativni poludnevni izlet brodom, uživamo u snorkelingu u društvu kornjača i tropskih riba. Ručak na pješčanom sprudu nakon čega nastavljamo i uživamo u društvu dupina. Povratak u hotel, slobodno vrijeme. Noćenje.


4. dan (31.12.2020.) MALDIVI
Nakon doručka odlazimo na fakultativni poludnevni izlet "Shark point snorkeling". Ovaj jedinstveni izlet pružit će vam priliku da zaronite u blizini neagresivnih morskih pasa "nurseshark", a nakon snorkelinga posjećujemo još jedan obližnji otok i uživamo u predivnim plažama. Povratak u hotel predviđen je u ranim popodnevnim satima, slobodno vrijeme te priprema za najluđu noć u godini - doček nove 2021. godine. Hotel će organizirati gala večeru, vatromet i glazbu uživo (buffet večera uz nadoplatu). Noćenje.


5. dan (01.01.2021.) MALDIVI
Nakon doručka predlažemo odlazak na cjelodnevni boravak u resortu "Adaaran Prestige Vadoo", gdje ćemo uživati na predivnim plažama. Fullday visit uključuje ručak i neograničenu konzumaciju pića. Pogled ispred vas će biti upravo onaj kakav svi zamišljamo kad zamislimo Maldive, kućice na moru, pješčana plaža i tirkizno more. Predvečer ćemo imati priliku vidjeti kako morski psi dolaze na hranjenje. Povratak u hotel, slobodno vrijeme. Noćenje.


6. dan (02.01.2021.) MALE – COLOMBO – DAMBULLA (Šri Lanka)
Polijetanje zrakoplova na liniji za Colmbo predviđeno je u 13:15h s predviđenim dolaskom u 15:15h  po lokalnom vremenu. Po dolasku u Colombo, odlazimo privatnim busom prema gradu Dambulla, po dolasku smještaj u hotelu. Slobodno vrijeme za odmor. Noćenje.


7. dan (03.01.2021.) DAMBULLA – Lion rock – Nacionalni park Minneriya
Nakon doručka odlazimo prema Sigiriyi kako bismo posjetiti Lion rock, vulkansku stijenu koja se proteže na visini od 200 metara i na kojoj se nalazi drevni hram budističkih svećenika. Sa stijene se pruža prekrasni pogled na središnji dio Šri Lanke i na obližnje vrtove koji su dio kompleksa. Nakon Sigiriye zaputit ćemo se na poludnevni fakultativni izlet u Nacionalni park Minneriya koji je poznat kao jedno od najvećih okupljališta azijskih slonova na svijetu. Tijekom posjeta imat ćete priliku vidjeti oko 300 slonova u krdu uz Minneriya jezero. Riječ je o najvažnijem lokalitetu gdje se okupljaju divlje životinje, a područje je prepoznato i ustanovljeno još od 3. stoljeća. Povratak u hotel, noćenje.


8. dan (04.01.2021.) DAMBULLA – Dambulla Cave Temple – KANDY 
Nakon doručka, check out i odlazimo na fakultativni izlet u Dambulla Cave Temple, najočuvaniji i najveći hram na Šri Lanci, u kojoj se nalazi preko 80 različitih hramova od kojih su neki ugrađeni u špilje. Ovaj znameniti hram nalazi se pod UNESCO-vom zaštitom od 1991. godine. Povratak u hotel i polazak prema Kandyu (u dogovoru s voditeljem mogućnost posjete grada Matale na putu prema Kandyu), po dolasku smještaj u hotelu. Slobodno vrijeme za odmor. Noćenje.


9. dan (05.01.2021.) KANDY
Nakon doručka odlazimo na fakultativni obilazak grada, posjetit ćemo Hram Zuba (The Tooth Temple). Riječ je o poznatom budističkom hramu gdje se navodno čuva gornji lijevi Budin očnjak, a zašto upravo taj hram čuva ima važnu ulogu u političkom životu Šri Lanke, čut ćete od voditelja. Nakon obilaska hrama krećemo u posjet čuvenom Botaničkom vrtu (Royal Botanical Garden) sa preko 4000 vrsta biljaka! Od orhideja i palmi do medicinskog i začinskog bilja: izgubite se u širokoj lepezi boja i mirisa! Slijedi slobodno vrijeme i noćenje.


10. dan (06.01.2021.) KANDY – NUWARA ELIYA
Nakon doručka zaputit ćemo se prema Nuwara Eliyiji. Po dolasku u Nuwara posjetit ćemo manju lokalnu plantažu čaja kako bismo pogledali proces dobivanja čaja i prošetali po samim plantažama. Nakon posjeta plantaži, smještaj u hotelu. Slobodno vrijeme, mogućnost odlaska na šetnju ili vožnju brodom po Gregory Lake koje se nalazi u samoj Nuwara Eliyi. Noćenje.


11. dan (07.01.2021.) NUWARA  ELIYA – Ella – Little Adam's Peek trekking – TISSAMAHARAMA
Nakon doručka odlazimo prema željezničkom kolodvoru gdje ćemo vlakom u 08:55h krenuti prema Elli. Vožnja vlakom u Šri Lanci poseban je doživljaj jer ju prate predivni zeleni krajolici i nepregledne plantaže čajeva. Po dolasku u 12:30h u Ellu odlazimo na dvosatnu trekking turu (5 km), a ostatak grupe koji ne ide na trekking provest će slobodno vrijeme u Elli. Ime vrha dolazi od legende kako je upravo na ovom mjestu Adam napravio prve korake nakon izgona iz raja, dok druga priča kazuje kako leptiri pred kraj života dolaze uginuti upravo ovdje. Na putu do vrha uživat ćemo u šetnji kroz lokalno selo, plantažama čaja, a šećer slijedi na kraju: pogled s vrha. Nakon trekkinga nastavak vožnje prema Tissamaharami. Smještaj u hotel, slobodno vrijeme. Noćenje.
 

12. dan (08.01.2021.) TISSAMAHARAMA – NP Yala – Matara – Galle – KALUTARA
Nakon doručka krenut ćemo na poludnevni fakultativni obilazak privatnim autobusom do Nacionalnog parka Yala. Park nosi titulu najljepšeg parka na Šri Lanci, a lokalci vole reći da je posjet ovom parku iskustvo epskih proporcija jer imate priliku približiti se neukroćenom svijetu divljih životinja. Bilo da ste strastveni ljubitelj prirode ili da prvi put posjećujete ovako bogat životinjski lokalitet zbog želje da upoznate divlju prirodu, otići ćete s novopronađenim smislom života iz ovog predivnog doma veličanstvenog endemskog leoparda! Nakon obilaska parka krenut ćemo privatnim autobusom prema Matari kako bismo kratko obišli hram Parey Dewa (Rock in Water). Nakon obilaska hrama krećemo prema gradu Galle kako bismo fakultativno razgledali grad. Galle je izvrstan primjer utvrđenog kolonijalnog gradića u jugoistočnoj Aziji s građevinama u kojima se miješaju elementi europske arhitekture s južnoazijskom tradicijom (city tour 2 sata). Ukoliko ne želite na city tour imate 2 sata slobodno vremena u Galleu. Polazak prema Kalutari, po dolasku smještaj u sobe. Noćenje.


13. dan (09.01.2021.) KALUTARA – COLOMBO 
Putovanju se bliži kraj pa ćemo malo usporiti tempo i uživati na plaži (check out iz sobe najkasnije do 12:00h, mogućnot nadoplate late check out). Slobodno vrijeme za uživanje na plaži ili hotelskom bazenu do polaska prema Colombu u 15:00h (polazak u dogovoru sa cijelom grupom). Po dolasku u Colombo smještaj u hotel. Noćenje.


14. dan (10.01.2021.) COLOMBO – ISTANBUL 
Doručak, odlazak na fakultativni obilazak Colomba, povratak u hotel (check out iz sobe najkasnije do 12:00h, mogućnost nadoplate late check out). Slobodno vrijeme do transfera u 17:30h na aerodrom na let za Istanbul. Polijetanje zrakoplova predviđeno je u 21:15h s predviđenim dolaskom u 06:20h (+1) po lokalnom vremenu.


15. dan (11.01.2021.) ISTANBUL – ZAGREB
Nastavak putovanja prema Zagrebu s predviđenim polaskom iz Istanbula u 08:05h i s predviđenim dolaskom u Zagreb u 08:15h.

Osnovne informacije

Plaćanje organizacijskog dijela putovanja moguće je i na kartice i to:

1.) od 4 do 6 rata za:

 • Visa Premium (ex. American Express): 5,31% skuplje + PDV na kamate
 • Maestro PBZ: 3,32% skuplje + PDV na kamate
 • Visa PBZ: 3,32% skuplje + PDV na kamate
 • Mastercard i Visa Zagrebačke banke: 4,50% skuplje + PDV na kamate
 • Maestro Zagrebačke banke: 4,10% skuplje + PDV na kamate


2.) od 7 do 12 rata za:

 • Visa Premium (ex. American Express):  7,12% skuplje + PDV na kamate
 • Maestro PBZ: 5,28% skuplje + PDV na kamate
 • Visa PBZ: 5,28% skuplje + PDV na kamate
 • Mastercard i Visa Zagrebačke banke: 6,00% skuplje + PDV na kamate
 • Maestro Zagrebačke banke: 5,20% skuplje + PDV na kamate

*Postoji mogućnost kartičnog plaćanje do 12 rata Mastercard PBZ karticom (ovisi o ugovoru između banke i vlasnika kartice).


3.) od 13 do 24 rate za:

 • Mastercard i Visa Zagrebačke banke: 9,00% skuplje + PDV na kamate

 

Prilikom prijave, za potvrdu rezervacije, putnik uplaćuje 20% cijene aranžmana (ukoliko u programu nije navedeno drugačije).

U slučaju da Hrvatski klub putnika zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za siguran polazak je 14), ne vrši povrat iznosa naknade banke za kartično plaćanje (provizija za kartično plaćanje i PDV na kamate).

 

Zrakoplovna karta plaća se partnerskoj agenciji "NOMAGO" koja je specijalizirana za prodaju avionskih karata. Plaćanje avionske karte uz gotovinsko i transakcijsko plaćanje, moguće je i na kartice:

Diners jednokratno 4 % skuplje + PDV na kamate,
Diners karticom od 2 do 6 rata, tada je 5 % skuplje + PDV na kamate,
                           od 7 do 12 rata, tada je 6 % skuplje + PDV na kamate.

Master jednokratno 3 % skuplje + PDV na kamate,
Master od ZGB 3 rata, tada je 6 % skuplje + PDV na kamate,
                           6 rata, tada je 7% skuplje + PDV na kamate,
                           9 rata, tada je 9 % skuplje + PDV na kamate,
                          12 rata, tada je 10 % skuplje + PDV na kamate.


Cijena organizacije putovanja uključuje:

 • četiri noćenja na Maldivima - otok Maafushi u hotelu 4* s doručkom (1/2 u deluxe dvokrevetnoj sobi s balkonom s pogledom na grad) 
 • dva noćenja u Dambulli u hotelu 4* s doručkom (1/2 u deluxe dvokrevetnoj sobi)
 • dva noćenja u Kandyu u hotelu 4* s doručkom (1/2 u deluxe dvokrevetnoj sobi)
 • jedno noćenje u Nuwara Eliyi u hotelu 3* s doručkom (1/2 u deluxe dvokrevetnoj sobi)
 • jedno noćenje u Tissamaharami u hotelu 4* s doručkom (1/2 u deluxe dvokrevetnoj sobi)
 • jedno noćenje u Kalutari u hotelu 5* s doručkom (1/2 u superior dvokrevetnoj sobi)
 • jedno noćenje u Colombu u hotelu 5* s doručkom (1/2 u deluxe dvokrevetnoj sobi)
 • kartu za vlak Nanu Oya - Ella
 • kopnene i morske transfere po programu putovanja
 • uslugu voditelja putovanja na hrvatskom jeziku
 • troškove organizacije i pripreme putovanja 
 • jamčevinu

 

Cijena zrakoplovne karte uključuje:

 • zrakoplovnu kartu s uključenim pristojbama Zagreb - Male (Turkish Airlines - aviokompanija, s presjedanjem u Istanbulu)
 • zrakoplovnu kartu s uključenim pristojbama Male - Colombo (Turkish Airlines - aviokompanija, direktan let)
 • zrakoplovnu kartu s uključenim pristojbama Colombo - Zagreb (Turkish Airlines - aviokompanija, s presjedanjem u Istanbulu)


Cijena putovanja ne uključuje:

 • izradu on line vize za Šri Lanku (mogućnost posredovanja agencije)
 • izradu on line vize za Tursku (potrebna ukoliko se odlučite za city tour Istanbul u organizaciji Turkish Airlinesa - mogućnost posredovanja agencije)
 • fakultativne izlete i razgledavanja s lokalnim vodičima na engleskom jeziku (informativne cijene fakultativnih izleta niže u tekstu)
 • doplatu za 1/1 sobu 4.800,00 kn
 • gala večeru u hotelu Arena Beach na proslavi Nove godine - 45,00 usd (uključeno u cijenu: juha, salata, glavno jelo, desert, voda i bezalkoholna pića) 
 • dodatne usluge – ulaznice za sve objekte i jeep safari ture u nacionalnim parkovima
 • napojnice za lokalne vodiče (nisu obvezne, po želji)
 • putno zdravstveno osiguranje i polica od otkaza putovanja (preporučamo)
 • dodatne usluge, obroke, izlete i sve što nije navedeno pod stavkom "cijena organizacije putovanja uključuje"
   

Brigu o vizama prepustite našem VIZNOM CENTRU.


Važne napomene:

 • Ukoliko putnik želi osiguranje od otkaza putovanja dužan ga je ugovoriti s bilo kojom osiguravajućom kućom u roku od 72 sata nakon uplate prve rate ili cijelog iznosa putovanja (vremenski rok za ugovaranje police je postavljen od strane osiguravajućih kuća). Policu možete ugovoriti preko naše agencije prilikom prijave na putovanje.
 • Za putnu dokumentaciju (putovnica, zrakoplovna karta) i ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik.
 • Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od ulaska u zemlje u koje se putuje.
 • U slučaju nepotpunih, netočnih ili promjenjenih osobnih podataka putnik je dužan pravovremeno obavijestiti agenciju. U protivnom, ukoliko poslani podaci ne budu točni, putnik je sam odgovoran za sve dodatno nastale troškove.
 • Ukoliko za vrijeme putovanja dođe do gubitka ili krađe putnih isprava, putnik je dužan sam snositi trošak ishođenja novih dokumenata.
 • Organizator ima obvezu pružiti odgovarajuću pomoć putniku u poteškoćama, a osobito u izvanrednim okolnostima, u smislu primjerenih informacija o zdravstvenim službama, lokalnim tijelima i konzularnoj pomoći. Ako je putnik poteškoću prouzročio namjerno ili nepažnjom, organizator može za pomoć u smislu primjerenih informacija o zdravstvenim službama, lokalnim tijelima i konzularnoj pomoći, ili pri uspostavljanju daljinske komunikacije i pri pronalaženju alternativnih putnih aranžmana naplatiti razumnu naknadu koja ne može biti viša od stvarnih troškova organizatora.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa
 • Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću
 • Hrvatski klub putnika nema obavezu spajati solo putnike/putnice u zajedničku sobu radi smanjenja troškova. Sve solo putnike/putnice pokušat ćemo spojiti s drugim solo putnikom/putnicom (po spolu i godinama), ukoliko ne bude moguće potrebno je nadoplatiti 1/1 sobu, i to najkasnije 45 dana prije polaska na putovanje. U slučaju da se od 45 dana prije putovanja do polaska na putovanje ipak prijavi solo putnik/putnica, Hrvatski klub putnika će u potpunosti vratiti uplaćeni novac za nadoplatu za jednokrevetnu sobu solo putniku/putnici koja je izvršila uplatu za navedeno. Za spajanje solo putnika/putnica potrebno je odobrenje oba solo putnika/putnice. Ukoliko drugi putnik/putnica odbije spajanje s drugim solo putnikom/putnicom, Hrvatski klub putnika nema obaveza prema drugom solo putniku/putnici, već putnik/putnica mora nadoplatiti 1/1 sobu. .
 • Organizator putovanja ima pravo na izmjenu vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtijeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
 • Organizator ima pravo na promjenu hotele na putovanju ali da budu kategorizacije kako je navedeno u uvjetima i mora obavijestiti sve putnike o nastaloj promijeni najkasnije 48h prije putovanja.
 • Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
 • Po pravilima Turkish Airlinesa za grupna putovanja nije moguće napraviti on line check in za let, već je check in moguć isključivo na šalteru na aerodromu. Hrvatski klub putnika uvijek dostavi Turkish Airlinesu popis putnika zajedno s informacijama tko putuje u paru te ukoliko ima posebnih zahtjeva oko obroka na letu. Hrvatski klub putnika nema ovlasti raditi raspored sjedenja u avionu, već je to isključivo u nadležnosti Turkish Airlinesa. Ukoliko dođe do situacije da parovi ne sjede zajedno onda je moguće zatražiti promjenu prilikom check-ina na aerodromu ili zamoliti stjuardesu u zrakoplovu. Naš voditelj će biti putnicima na raspolaganju, ali Hrvatski klub putnika se ograđuje i ne odgovara za greške zrakoplovne kompanije. PrigoAQvor je moguće uputiti direktno Turkish Airlinesu.
 • Putnik može raskinuti ugovor u bilo kojem trenutku prije početka paket-aranžmana uz plaćanje primjerene naknade za raskid ugovora ili, prema potrebi, standardnih naknada za raskid ugovora koje zahtijeva organizator.
 • Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka i posjeta gradovima. Svi navedeni sadržaji bit će posjećeni u okviru razgleda, bez obzira na redoslijed sadržaja.
 • Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Hrvatski klub putnika d.o.o. te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja Hrvatskog kluba putnika.
 • Kategorizacija smještajnog kapaciteta odgovara lokalnoj službenoj lokalnoj kategorizaciji zemlje i može se razlikovati od europskih standarda. 
 • U slučaju promjene tečaja većeg od 1.5% u odnosu na kalkulirani tečaj, agencija zadržava pravo promjene cijene (cijene su formirane prema prodajnom tečaju eura Privredne banke Zagreb d.d. na dan 18.02.2020.).
 • Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje.
 • Rok u kojem će putnik biti obaviješten o otkazivanju putovanja ako za putovanje nije prijavljen dovoljan broj putnika je 20 dana prije početka putovanja.
 • Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: mvep.hr
 • Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.
 • Minimalan broj putnika: 14 

 

Dodatne napomene vezane za putovanje:

 • Za državljane Republike Hrvatske viza za Šri Lanku je potrebna, za ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik (ishoduje se on line - mogućnost posredovanja agencije).
 • Za državljane Republike Hrvatske viza za Maldive je potrebna, za ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik (ishoduje se besplatno po dolasku).
 • Lokalni vodiči su na engleskom jeziku!
 • Sobe u svim hotelima su standardne dvokrevetne s odvojenim ili bračnim krevetima (osim ako nije navedeno drugačije)
 • Postoji mogućnost nadoplate veće kategorizacije sobe u hotelima ili sobe s pogledom na more, s balkonom, late check out itd.
 • Svi hoteli imaju besplatan wifi.
 • Osoba na trećem ležaju: na upit
 • Primjetna je razlika u standardu, običajima, usluzi i prijevoznim sredstvima 
 • Službeni check in u svim hotelima je u 14:00h, a check out u 12:00h (ukoliko popunjenost hotela omogući check in će biti ranije od službeno predviđenog)
 • Limit za prtljagu na letovima zrakoplovne kompanije Turkish Airlines je 30kg + 8kg za ručnu prtljagu (dimenzija 55 x 40 x 23 cm)
 • Za letove Zagreb - Istanbul - Zagreb, aviokompanija Turkish Airlines koristi ove tipove zrakoplova Airbus A320 / A320p / A321
 • Za let Istanbul - Male, aviokompanija Turkish Airlines koristi ovaj tip zrakoplova Airbus A330-300
 • Za let Male - Colombo, aviokompanija Turkish Airlines  koristi ovaj tip zrakoplova Airbus A330-300
 • Za let Colombo - Istanbul, aviokompanija Turkish Airlines koristi ovaj tip zrakoplova Airbus A350-900

 

Hoteli na putovanju:

 • Na Maldivima noćimo na otoku Maafushi u Arena Beach Hotel 4*. Hotel se nalazi na plaži i gosti na raspolaganju imaju vanjski bazen, restoran,  bar, uslugu pranja rublja, fen, sef u sobi.
  *Mogućnost upgrade sobe na Maldivima u hotelu Arena Beach hotel umjesto Deluxe sobe s balkonom te pogledom na grad u Deluxex sobu s pogledom na more : 4 noćenja nadoplata 250,00 kn po osobi. Broj soba je ograničen.
 • U Dambulii noćimo u Sigiriana Resort by Thilanka 4*. Gosti na raspolaganju imaju vanjski bazen, spa and wellness centre,  restoran, caffe bar, uslugu pranja rublja, fen, sef u sobi.
 • U Kandyu noćimo u hotelu Serene Kandy 4*. Gosti na raspolaganju imaju vanjski bazen, restoran, caffe bar, uslugu pranja rublja, fen, sef u sobi.
 • U Nuwara Eliya noćimo u hotelu Heaven Seven Nuwara Eliya 3*. Gosti na raspolaganju imaju restoran, caffe bar, uslugu pranja rublja.
 • U Tissamaharami noćimo u Hotel Tamarind Tree  4*. Gosti na raspolaganju imaju vanjski bazen, restoran, caffe bar, uslugu pranja rublja,fen, sef u sobi.
 • U Kalutari noćimo u hotelu Citrus Waskaduwa 5*. Gosti na raspolaganju imaju vanjski bazen, spa and wellness centre, restoran, caffe bar, uslugu pranja rublja,fen, sef u sobi
 • U Colombu noćimo u hotelu Mandarina Colombo 5*. Gosti na raspolaganju imaju infinity bazen, vanjski bazen, fitness-centar, restoran, caffe bar, uslugu pranja rublja, fen, sef u sobi.                                                        


Informativne cijene fakultativnih izleta po osobi:

 • Fakultativni poludnevni izlet brodom - 25,00 eura (cijena uključuje: lokalnog vodiča, prijevoz brodom, ručak, opremu za snorkeling i podvodne fotografije)
 • Fakultativni poludnevni izlet "Shark point snorkeling" - 50,00 euro (cijena uključuje: lokalnog vodiča, prijevoz brodom, ručak i opremu za snorkeling)
 • Fakultativni cjelodnevni izlet "Adaaran Prestige Vadoo" - 120,00 euro (cijena uključuje: prijevoz brodom, ručak i neograničena konzumacija svih pića - na Maldivima se alkohol smije konzumirati isključivo u zatvorenim resortima na privatnim otocima)
 • Fakultativni dvodnevni izlet NP Minneriya - Lion Rock - Dambula Cave Temple - 35,00 eura (cijena uključuje: lokalnog vodiča i prijevoz privatnim autobusom, ulaznice nisu uključene u cijenu, plaćaju se na ulazu)
  *NP Minneriya  - ulaznica 25,00 USD + jeep safari tura 45,00 USD half day tour (1/6 u džipu) - ulaznice i jeep safari tura plaćaju se na ulazu
 • Fakultativni izlet city tour Kandya - 15,00 eura (cijena uključuje: lokalnog vodiča i prijevoz privatnim autobusom, ulaznice se plaćaju na ulazu)
 • Fakultativni izlet trekking Litle Adams Peek - 10,00 eura (cijena uključuje: lokalnog vodiča i prijevoz privatnim autobusom do lokacije početka trekkinga)
 • Fakultativni izlet u Nacionalni park Yala -  ulaznica 25,00 USD + jeep safari tura 40,00 USD half day tour - ulaznice i jeep safari tura plaćaju se na ulazu)
 • Fakultativni izlet city tour Gallea i Colomba - 20,00 eura (cijena uključuje lokalnog vodiča i prijevoz privatnim autobusom, ulaznice za objekte se plaćaju na ulazu)


Cijene ulaznica:

 • Hram Zuba (Kandy) -  7,50 eura
 • Botanički vrt (Kandy) - 7,50 eura
 • Lion rock (Sigiriya) - 25,00 eura 
 • Dambulla Cave Temple - 7,50 eura

*Cijene ulaznica koje su navedene u eurima su orijentacijske prirode, te se iste plaćaju u lokalnoj valuti.

 

CITY TOUR ISTANBUL by TURKISH AIRLINES 
Imate mogućnost iskoristiti besplatnu city tour Istanbula u organizaciji Turkish Airlines između letova tijekom presjedanja u Istanbulu. Razgledavanje je besplatno i u potpunoj organizaciji Turkish Airlinesa, te Hrvatski klub putnika nije organizator city toura niti je izlet uključen u cijenu paket aranžmana. Turkish Airlines pruža mogućnost organizirane privatne ture jedino u slučaju da je minimalno 25 putnika, ukoliko je manje od 25 putnika zainteresirano ili ukoliko je naša grupa manja od 25 putnika onda se putnici mogu pridružiti na njihovim redovnim polascima s ostalim putnicima. City tour uključuje i besplatan ručak. Više o samoj city tour i polascima možete pronaći na stranici Turkish Airlines.  
 

VIZA ZA TURSKU
Za državljane Republike Hrvatske viza za Tursku je potrebna, stoga ukoliko ste zainteresirani za City tour Istanbul potrebno je ishodovati vizu. Viza se izdaje on line i cijena je 36,05 usd. Ukoliko želite posredovanje agencije, potrebno je podnijeti zahtjev našem VIZNOM CENTRU, a naknada za posredovanje iznosi 100,00 kuna po vizi. Putovnica mora biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Za ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik.