Putujte s nama...

MALDIVI-DUBAI I ABU DHABI

11 dana | Putovanje avionom
MALDIVI-DUBAI I ABU DHABI
Polasci: 27.06.2022 - 27.06.2022 Cijena od 11.500 kn

Program putovanja

1.dan (10.10.2020.) ZAGREB – DUBAI
Polijetanje zrakoplova na liniji za Dubai previđeno je u 15:35h s predviđenim dolaskom u 23:05h. Kratki odmor prije nastavka putovanja.
 

2.dan (11.10.2020.) DUBAI – MALE
Nastavak putovanja prema Maldivima, predviđen polazak je u 02:30h s predviđenim dolaskom u 07:40h. Po dolasku transfer na otok Maafushi u hotel, službeni check in predviđen je u 14:00h (mogući raniji check in ovisi o popunjenosti hotela). Slobodno vrijeme za uživanje na plaži ispred hotela. Noćenje.
 

3.dan (12.10.2020.) MALDIVI
Nakon doručka odlazimo na fakultativni poludnevni izlet brodom, uživamo u snorkelingu u društvu kornjača i tropskih riba. Ručak na pješčanom sprudu nakon čega nastavljamo i uživamo u društvu dupina. Povratak u hotel, slobodno vrijeme. Noćenje.
 

4.dan (13.10.2020.) MALDIVI
Nakon doručka odlazimo na fakultativni poludnevni izlet "Sharkpointsnorkeling". Ovaj jedinstveni izlet pružit će vam priliku da zaronite u blizini neagresivnih morskih pasa "nurseshark", a nakon snorkelinga posjećujemo još jedan obližnji otok i uživamo u predivnim plažama. Povratak u hotel predviđen je u ranim popodnevnim satima, slobodno vrijeme. Noćenje.
 

5.dan (14.10.2020.) MALDIVI
Nakon doručka predlažemo odlazak na cjelodnevni boravak u resortu "Adaaran Prestige Vadoo", gdje ćemo uživati na predivnim plažama. Full day visit uključuje ručak i neograničenu konzumaciju pića. Pogled ispred vas će biti upravo onaj kakav svi zamišljamo kad zamislimo Maldive, kućice na moru, pješčana plaža i tirkizno more. Predvečer ćemo imati priliku vidjeti kako morski psi dolaze na hranjenje. Povratak u hotel, slobodno vrijeme. Noćenje.
 

6.dan (15.10.2020.) MALE – DUBAI
Polijetanje zrakoplova na liniji za Dubai, predviđeno je u 11:00h s predviđenim dolaskom u 14:00h po lokalnom vremenu. Po dolasku kratko zaustavljanje za slikanje ispred palače Zabeel, rezidencije kraljevske obitelji. Putem do hotela zaustavljamo se na Jumeirah plaži s pogledom na Burj Al Arab. Smještaj u hotelu, noćenje.
 

7.dan (16.10.2020.) DUBAI
Nakon doručka fakultativni city tour Dubaija. Uputit ćemo se prema Bastakiji, starom dijelu koji je zadržao autohtonu arhitekturu. Posjet muzeju starog Dubaija u kojem se mogu vidjeti prikazi povijesnog života grada u prošlosti najpoznatijeg po trgovini i brodogradnji. Obilazak zaljeva se nastavlja na tradicionalnom taksi brodiću – abri s kojim se stiže do tržnica, poznatih soukova u kojima se prodaju začini. Nakon idemo u vožnju po umjetnom otoku “The Palm” do Atlantisa, jednog od najpoznatijih hotela u Dubaiju. Nastavljamo city tour do Burj Khalife i najvećeg shopping centra na svijetu - Dubai Malla. Slobodno vrijeme za shopping i ručak. Moguć posjet najvišoj zgradi na svijetu-Burj Khalifi. Povratak u hotel. Noćenje.
 

8.dan (17.10.2020.) DUBAI
Nakon doručka slobodno vrijeme pa odlazak na jeep safari izlet s večerom (fakultativno). One koji se odluče za izlet očekuje prava adrenalinska zabava tijekom vožnje terenskim vozilima kroz zlatno-crvene pješčane dine. Prije večere u beduinskom kampu, mogućnost surfanja na dinama i jahanja deva. Uživanje u nezaboravnom zalasku sunca uz dobru hranu i ples trbušnih plesačica uz ritmove beduinske glazbe. Povratak u hotel u Dubai u večernjim satima. Noćenje.
 

9.dan (18.10.2020.) DUBAI – ABU DHABI
Nakon doručka vožnja do glavnog grada Arapskih Emirata - Abu Dhabija (fakultativno). Najimpozantnija građevina koja se može vidjeti u Abu Dhabiju je „Velika džamija“ čiju je gradnju inicirao šeik Zayedbin Sultan Al Nahyan pa je po njemu dobila ime. Uz džamiju, obavezno se mora pogledati i „Heritagevillage“ koji predstavlja repliku emiratskog sela u kome je prikazan život beduina u oazi. Na povratku planirano je zaustavljanje pri ulazu u „Ferrari World“, najveći natkriveni zabavni park na svijetu. Povratak u hotel u Dubai. Noćenje.
 

10.dan (19.10.2020.) DUBAI – OMAN – DUBAI
Nakon doručka odlazimo prema luci Dibba Oman Port gdje se ukrcavamo na brod i krećemo na jednodnevni (fakultativni) izlet brodom. Dok budemo krstarili bit ćete zapanjeni s prekrasnim prizorima planina, sela i drugim sadržajima koji će se izmjenjivati tijekom plovidbe uz obalu arapskog poluotoka. Tijekom plovidbe imat ćete priliku roniti, kupati se i uživati u raznim ostalim aktivnostima. Povratak u hotel u Dubai. Noćenje.
 

11.dan (20.10.2020.) DUBAI – ZAGREB
Doručak. Transfer na aerodrom na let za Zagreb. Polijetanje zrakoplova predviđeno je u 08:35h s predviđenim dolaskom u 12:40h po lokalnom vremenu.

Osnovne informacije

Plaćanje organizacijskog dijela putovanja moguće je i na kartice i to:

1.) od 4 do 6 rata za:

 • Visa Premium (ex. American Express): 5,31% skuplje + PDV na kamate
 • Maestro PBZ: 3,32% skuplje + PDV na kamate
 • Visa PBZ: 3,32% skuplje + PDV na kamate
 • Mastercard i Visa Zagrebačke banke: 4,50% skuplje + PDV na kamate
 • Maestro Zagrebačke banke: 4,10% skuplje + PDV na kamate


2.) od 7 do 12 rata za:

 • Visa Premium (ex. American Express): 7,12% skuplje + PDV na kamate
 • Maestro PBZ: 5,28% skuplje + PDV na kamate
 • Visa PBZ: 5,28% skuplje + PDV na kamate
 • Mastercard i Visa Zagrebačke banke: 6,00% skuplje + PDV na kamate
 • Maestro Zagrebačke banke: 5,20% skuplje + PDV na kamate

*Postoji mogućnost kartičnog plaćanje do 12 rata Mastercard PBZ karticom (ovisi o ugovoru između banke i vlasnika kartice).


3.) od 13 do 24 rate za:

 • Mastercard i Visa Zagrebačke banke: 9,00% skuplje + PDV na kamate

 

Prilikom prijave, za potvrdu rezervacije, putnik uplaćuje 20% cijene aranžmana (ukoliko u programu nije navedeno drugačije).

U slučaju da Hrvatski klub putnika zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za siguran polazak je 14), ne vrši povrat iznosa naknade banke za kartično plaćanje (provizija za kartično plaćanje i PDV na kamate).

 

Zrakoplovna karta plaća se partnerskoj agenciji "NOMAGO" koja je specijalizirana za prodaju avionskih karata. Plaćanje avionske karte uz gotovinsko i transakcijsko plaćanje, moguće je i na kartice:

Diners jednokratno 4 % skuplje + PDV na kamate,
Diners karticom od 2 do 6 rata, tada je 5 % skuplje + PDV na kamate,
                           od 7 do 12 rata, tada je 6 % skuplje + PDV na kamate.

Master jednokratno 3 % skuplje + PDV na kamate,
Master od ZGB 3 rata, tada je 6 % skuplje + PDV na kamate,
                           6 rata, tada je 7% skuplje + PDV na kamate,
                           9 rata, tada je 9 % skuplje + PDV na kamate,
                          12 rata, tada je 10 % skuplje + PDV na kamate.

Visa Premium (ex. American Express) jednokratno 5% skuplje + PDV na kamate,
Visa Premium (ex. American Express) od 2-6 rata, tada je 6% skuplje + PDV na kamate.

PBZ (Maestro,Visa ) jednokratno 3%, od 2-12 rata, tada je 7% skuplje + PDV na kamate.

Svim ostalim karticama jednokratno, tada je 5% skuplje + PDV na kamate.


Cijena organizacije putovanja uključuje:

 • četiri noćenja na Maldivima - otok Maafushi u hotelu 4* s doručkom (1/2 u standardnoj dvokrevetnoj sobi) 
 • pet noćenja u Dubaiju u hotelu 4* s doručkom (1/2 u standardnoj dvokrevetnoj sobi)
 • kopnene i morske transfere po programu putovanja
 • uslugu voditelja putovanja na hrvatskom jeziku
 • troškove organizacije i pripreme putovanja 
 • jamčevinu
   

Cijena zrakoplovne karte uključuje:

 • zrakoplovnu kartu s uključenim pristojbama Zagreb - Male (Emirates Airlines - aviokompanija, s presjedanjem u Dubaiju)
 • zrakoplovnu kartu s uključenim pristojbama Male - Dubai (Emirates Airlines - aviokompanija, direktan let)
 • zrakoplovnu kartu s uključenim pristojbama Dubai - Zagreb (Emirates Airlines - aviokompanija, direktan let)

 

Cijena organizacije putovanja ne uključuje:

 • fakultativne izlete i razgledavanja s lokalnim vodičima na engleskom jeziku (informativne cijene fakultativnih izleta niže u tekstu)
 • doplatu za 1/1 sobu 2.900,00 kn
 • dodatne usluge 
 • napojnice za lokalne vodiče (nisu obvezne, po želji)
 • putno zdravstveno osiguranje i polica od otkaza putovanja (preporučamo)
 • dodatne usluge, obroke, izlete i sve što nije navedeno pod stavkom "cijena organizacije putovanja uključuje"Važne napomene:

 • Ukoliko putnik želi osiguranje od otkaza putovanja dužan ga je ugovoriti s bilo kojom osiguravajućom kućom u roku od 72 sata nakon uplate prve rate ili cijelog iznosa putovanja (vremenski rok za ugovaranje police je postavljen od strane osiguravajućih kuća). Policu možete ugovoriti preko naše agencije prilikom prijave na putovanje.
 • Za putnu dokumentaciju (putovnica, zrakoplovna karta) i ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik.
 • Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od ulaska u zemlje u koje se putuje.
 • U slučaju nepotpunih, netočnih ili promjenjenih osobnih podataka putnik je dužan pravovremeno obavijestiti agenciju. U protivnom, ukoliko poslani podaci ne budu točni, putnik je sam odgovoran za sve dodatno nastale troškove.
 • Ukoliko za vrijeme putovanja dođe do gubitka ili krađe putnih isprava, putnik je dužan sam snositi trošak ishođenja novih dokumenata.
 • Organizator ima obvezu pružiti odgovarajuću pomoć putniku u poteškoćama, a osobito u izvanrednim okolnostima, u smislu primjerenih informacija o zdravstvenim službama, lokalnim tijelima i konzularnoj pomoći. Ako je putnik poteškoću prouzročio namjerno ili nepažnjom, organizator može za pomoć u smislu primjerenih informacija o zdravstvenim službama, lokalnim tijelima i konzularnoj pomoći, ili pri uspostavljanju daljinske komunikacije i pri pronalaženju alternativnih putnih aranžmana naplatiti razumnu naknadu koja ne može biti viša od stvarnih troškova organizatora.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa
 • Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću
 • Hrvatski klub putnika nema obavezu spajati solo putnike/putnice u zajedničku sobu radi smanjenja troškova. Sve solo putnike/putnice pokušat ćemo spojiti s drugim solo putnikom/putnicom (po spolu i godinama), ukoliko ne bude moguće potrebno je nadoplatiti 1/1 sobu, i to najkasnije 45 dana prije polaska na putovanje. U slučaju da se od 45 dana prije putovanja do polaska na putovanje ipak prijavi solo putnik/putnica, Hrvatski klub putnika će u potpunosti vratiti uplaćeni novac za nadoplatu za jednokrevetnu sobu solo putniku/putnici koja je izvršila uplatu za navedeno. Za spajanje solo putnika/putnica potrebno je odobrenje oba solo putnika/putnice. Ukoliko drugi putnik/putnica odbije spajanje s drugim solo putnikom/putnicom, Hrvatski klub putnika nema obaveza prema drugom solo putniku/putnici, već putnik/putnica mora nadoplatiti 1/1 sobu.
 • Organizator putovanja ima pravo na izmjenu vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtijeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
 • Organizator ima pravo na promjenu hotele na putovanju ali da budu kategorizacije kako je navedeno u uvjetima i mora obavijestiti sve putnike o nastaloj promijeni najkasnije 48h prije putovanja. 
 • Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
 • Putnik može raskinuti ugovor u bilo kojem trenutku prije početka paket-aranžmana uz plaćanje primjerene naknade za raskid ugovora ili, prema potrebi, standardnih naknada za raskid ugovora koje zahtijeva organizator.
 • Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka i posjeta gradovima. Svi navedeni sadržaji bit će posjećeni u okviru razgleda, bez obzira na redoslijed sadržaja.
 • Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Hrvatski klub putnika d.o.o. te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja Hrvatskog kluba putnika.
 • Kategorizacija smještajnog kapaciteta odgovara lokalnoj službenoj lokalnoj kategorizaciji zemlje i može se razlikovati od europskih standarda. 
 • U slučaju promjene tečaja većeg od 1.5% u odnosu na kalkulirani tečaj, agencija zadržava pravo promjene cijene (cijene su formirane prema prodajnom tečaju eura Privredne banke Zagreb d.d. na dan 07.02.2020.).
 • Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje.
 • Rok u kojem će putnik biti obaviješten o otkazivanju putovanja ako za putovanje nije prijavljen dovoljan broj putnika je 20 dana prije početka putovanja.
 • Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: mvep.hr
 • Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.
 • Minimalan broj putnika: 14 

 

Dodatne napomene vezane za putovanje:

 • Za državljane Republike Hrvatske viza za Maldive je potrebna, za ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik (ishoduje se besplatno po dolasku).
 • Za državljane Republike Hrvatske viza za Ujedinjene Arapske Emirate nije potrebna.
 • Lokalni vodiči su na engleskom jeziku!
 • Sobe u svim hotelima su standardne dvokrevetne s odvojenim ili bračnim krevetima.
 • Svi hoteli imaju besplatan wifi.
 • Osoba na trećem ležaju: na upit.
 • Primjetna je razlika u standardu, običajima, usluzi i prijevoznim sredstvima 
 • Postoji mogućnost nadoplate veće kategorizacije sobe u hotelima ili dodatnih opcija kao što je soba s pogledom na more, deluxe soba s balkonom, late check out itd.
 • Službeni check in u svim hotelima je u 14:00h, a check out u 12:00h (ukoliko popunjenost hotela omogući check in će biti ranije od službeno predviđenog)
 • Limit za prtljagu na letovima aviokompanije Emirates Airlines je 30kg + 7kg za ručnu prtljagu.
 • Za letove Zagreb - Dubai - Zagreb, aviokompanija Emirates Airlines koristi ovj tip zrakoplova Boeing 777-300ER (twin-jet) (B77W)
 • Za letove Dubai - Male - Dubai, aviokompanija Emirates Airlines koristi ovaj tip zrakoplova Boeing 777-300ER (twin-jet) (B77W)


Hoteli na putovanju:

 • Na Maldivima noćimo na otoku Maafushi u Arena Beach Hotel 4*. Hotel se nalazi na plaži i gosti na raspolaganju imaju vanjski bazen, restoran, bar, uslugu pranja rublja, fen, sef u sobi.   *Mogućnost upgrade sobe na Maldivima u hotelu Arena Beach hotel umjesto Standardne sobe u Deluxe sobu s balkonom te pogledom na more: 4 noćenja nadoplata 450,00 kn po osobi. Broj soba je ograničen.
 • U Dubaiju noćimo u Golden Tulip Media Hotel 4*. Hotel se nalazi u ulici Shekih Zayed Road, Barsha, a gosti na raspolaganju imaju unutarnji i vanjski bazen, teretanu, spa and wellness centar.
   

Informativne cijene fakultativnih izleta po osobi:

 • Fakultativni poludnevni izlet brodom - 25,00 eura (cijena uključuje: lokalnog vodiča, prijevoz brodom, ručak,  opremu za snorkeling i podvodne fotografije)
 • Fakultativni poludnevni izlet "Shark point snorkeling" - 50,00 eura (cijena uključuje: lokalnog vodiča, prijevoz brodom, ručak i opremu za snorkeling)
  Fakultativni cjelodnevni izlet "Adaaran Prestige Vadoo" - 120,00 eura (cijena uključuje: prijevoz brodom, ručak i neograničena konzumacija svih pića - na Maldivima se alkohol smije konzumirati isključivo u zatvorenim resortima na privatnim otocima)
 • Fakultativni city tour Dubaija - 15,00 eura (cijena uključuje: razgled grada po programu, lokalnog vodiča i prijevoz)
 • Fakultativni izlet jeep safari s večerom - 55,00 eura (cijena uključuje: lokalnog vodiča, prijevoz, adrenalinsku vožnju po dinama, neograničena konzumacija bezalkoholnih pića, kave i čaja, jahanje deva, sheeshu, buffet večeru i zabavni program tradicionalnih plesova )
 • Fakultativni city tour Abu Dhabi-a - 95,00 eura (cijena uključuje: lokalnog vodiča, prijevoz i ulaznicu za Ferrari World)
 • Fakultativni izlet brodom u Oman - 70,00 eura  (cijena uključuje: lokalnog vodiča, kopneni i morski prijevoz i ručak)