Školski programi

Upoznajmo Velebit kroz malu zelenu radionicu

NP VELEBIT (ZAVIŽAN - KUĆA VELEBITA)

Područje koje je proglašeno nacionalnim parkom zbog izrazite raznolikosti krških fenomena, bogatstva živog svijeta i iznimnih prirodnih ljepota. Učenici mogu upoznati raznolikost biljnog svijeta u jedinom planinskom botaničkom vrtu u Hrvatskoj.

Program

"KUĆA VELEBITA": Prikazuje život na Velebitu, klimu, ekosustave, životinjske i biljne vrste, kulturnu baštinu, geologiju i podzemlje. 

KRASNO: Mjesto koje se nalazi na sjevernim obroncima naše najveće planine, u Parku prirode Velebit, na oko 800 metara nadmorske visine i jedno je od naših najvećih planinskih naselja. Čini ga četrnaest zaselaka smještenih na rubovima Krasna Polja, slikovite doline duge oko 7 kilometara.

ZAVIŽAN: :Najviši planinarski dom u Hrvatskoj. Posjet meteorološkoj stanici i botaničkom vrtu.  • Cilj nam je ponuditi škole u prirodi sa uzbudljivim i inspirativnim sadržajima diljem Hrvatske.

  • Škole u prirodi izrađujemo prema potrebi nastavnika i broja djece

  • Prilikom izrade svakog programa cilj nam je da se djeci u prirodnom ambijentu osigura snažan doživljaj nastavnih sadržaja kroz nastavu, igru, takmičenja, pjesmu, priču, druženje s vršnjacima, opažanje, mjerenje, opisivanje, zaključivanje, obrazlaganje i učenje o svijetu koji ih okružuje.

  • Pišite nam ili nas nazovite i kreirat ćemo Školu u prirodi po Vašoj mjeri i Vašim željama

  • U RAZREDU SMISLITE S NAMA OSTVARITE...