Školski programi

Mini čuvari prirode

NP KRKA

Smješten u okolici rijeke Krke, poznat po velikom broju jezera i slapova. Divota kaskada i gusti, bogati zvuk života vode. Mjesto stvoreno za uživanje u ljepoti prirode. Organiziramo i radionicu Mini čuvari prirode, čiji je cilj približiti djeci važnost očuvanja okoliša i netaknute prirode.

Program

Sedam veličanstvenih: Bilušića buk, Brljan, Manojlovac, Rošnjak, Miljacka slap, Roški slap i Skradinski buk. To su sedreni slapovi Krke. Za mnoge, najljepše plave linije dalmatinskog krša. Divota kaskada i gusti, bogati zvuk života vode. Na mnogim je dijelovima Krka mirnoga toka, a svoje slapove najavljuje „srebrnim ogrlicama“; sve gušćim mreškanjem vode koje poprima boju srebra i izgled nebrojenih po rijeci rasutih ogrlica. Sve će se njihovo srebro razbiti niz slapove i ljepota će se samo pretočiti u novi oblik.


  • Cilj nam je ponuditi škole u prirodi sa uzbudljivim i inspirativnim sadržajima diljem Hrvatske.

  • Škole u prirodi izrađujemo prema potrebi nastavnika i broja djece

  • Prilikom izrade svakog programa cilj nam je da se djeci u prirodnom ambijentu osigura snažan doživljaj nastavnih sadržaja kroz nastavu, igru, takmičenja, pjesmu, priču, druženje s vršnjacima, opažanje, mjerenje, opisivanje, zaključivanje, obrazlaganje i učenje o svijetu koji ih okružuje.

  • Pišite nam ili nas nazovite i kreirat ćemo Školu u prirodi po Vašoj mjeri i Vašim željama

  • U RAZREDU SMISLITE S NAMA OSTVARITE...