Putujte s nama...

Kuala Lumpur, Singapur & Bali

14 dana | Putovanje avionom
Kuala Lumpur, Singapur & Bali
Polasci: 20.07.2018 - 02.08.2018 Cijena od 12.100 kn

Program putovanja

1.dan (20.07.2018.) ZAGREB – DOHA – KUALA LUMPUR (Malezija)
Okupljanje u zračnoj luci Franjo Tuđman dva sata prije polijetanja zrakoplova. Polijetanje zrakoplova na liniji za Dohu u 09:45h s predviđenim dolaskom u 16:15h. Nastavak putovanja prema Kuala Lumpuru s predviđenim polaskom u 19:40h i dolaskom u 08:30h (+1).
 

2. dan (21.07.2018.) KUALA LUMPUR 
Po dolasku transfer u hotel. Nakon smještaja u hotel, kratki odmor i uživanje u lokalnim specijalitetima i druženju s grupom. Noćenje.
 

3. dan (22.07.2018.) KUALA LUMPUR 
Nakon doručka odlazak u razgledavanje Kuala Lumpura (fakultativno). Razglednicu ovoga mladog grada čini kontrast tradicionalne arhitekture i modernih nebodera od kojih razgledavamo King Palace, National Monument, National Mosque, Old Railway Station, IndependenceSquare, Thean Hou (Chinese) Temple, Petronas Twin Tower - Photo stop, Handicraft Center & Berrly's Chocolate Outlet. Nakon razgleda grada zaputit ćemo se prema obližnjim Batu pećinama – vapnenačkoj stijeni s nekoliko spilja i hinduističkih hramova. Po završetku razgleda, slobodno vrijeme za individualne programe. Noćenje.
 

4. dan (23.07.2018.) KUALA LUMPUR – izlet Malacca
Doručak. Polazak na fakultativni izlet u Malaccu – gradić udaljen oko dva sata vožnje od Kuala Lumpura. Malacca je 2008. godine upisana na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Aziji kao povijesni grad koji je 500 godina bio mjestom kulturne razmjene zapada i istoka o čemu svjedoči multikulturna ostavština ovoga grada. Povijesna jezgra Malacce smještena je na mjestu stare obale na kojoj se nalazi nizozemski trg, kineska četvrt i Brdo sv. Pavla s ruševinama portugalske utvrde A Famosa (portugalski za "Slavna") – najstarije europske utvrde u Aziji od koje su ostala samo mala vrata – Porta de Santiago. Danas ćemo još razgledati i Malacca Museum, Floating Mosque, Bukit China i Traditional Malay House. Povratak u Kuala Lumpur. Slobodno vrijeme i noćenje.
 

5. dan (24.07.2018.) KUALA LUMPUR – SINGAPUR 
Ustajanje rano jutro i polazak za aerodrom. Prijava na let za Singapur s predviđenim polaskom u 07.35h i s predviđenim dolaskom u Singapur u 08:40h. Po dolasku slijedi poludnevni razgled grada poznatog pod nazivom „Azijski Gibraltar“. Danas obilazimo Merlion Park,Thian Hock Keng Temple, Little India i Mount Faber. Nakon razgleda grada smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za kupnju suvenira i šetnju gradom. Noćenje.
 

6. dan (25.07.2018.) SINGAPUR – BALI (Indonezija)
Doručak,  slobodno vrijeme do transfer na aerodrom. Transfer na aerodrom, prijava na let za Bali s predviđenim polaskom u 16:00h i s predviđenim dolaskom u 18:40h. Po dolasku transfer u hotel u Ubudu. Smještaj u hotel i noćenje. 


7. dan (26.07.2018.) BALI  Ubud  Tegallalang (UNESCO)
Doručak. Odjava iz hotela i odlazak na fakultativni izlet. Tijekom ovoga izleta snimit ćete najnevjerojatnije fotografije zato oslobodite memoriju na mobitelima i fotoaparatima! Danas krećemo prema Tegallalangu, rižinim poljima pod zaštitom UNESCO-a! Prošetat ćemo poljima, vidjeti kako seljani okopavaju rižu i čuti zanimljive priče o uzgoju i rastu ove najvažnije azijske žitarice. Nakon obilaska rižinih polja vraćamo se u bus i krećemo prema najpoznatijim ljuljačkama na svijetu – Bali swing! Sljedećih par sati uživamo u pogledu na balinežansku prirodu, hladnim voćnim koktelima, ljuljačkama i bird love nestu! Noćenje u hotelu u Kuti.
 

8. dan (27.07.2018.) BALI  
Nakon doručka odlazimo na fakultativni izlet do obližnjeg sela Batubulana kako bismo pogledali tradicionalni ples Barong i Kriskoji simbolizira borbu dobra i zla. Odlazak do sela Celuk gdje ćemo vidjeti proces proizvodnje srebra i mogućnost povoljne kupnje srebrnog i zlatnog nakita. Polazak prema selu Mas koje je poznato po proizvodnji tradicionalnih suvenira od drveta (balinežanske maskote). Po planu je polazak za Kintamani, prekrasni planinski resort s kojeg se pruža veličanstven pogled na vulkan Batur i jezero. U sklopu izleta obići ćemo i sveti izvor Tampak Siring za kojeg lokalno stanovništvo vjeruje da daruje vječnu mladost, zatim ćemo prošetati vrtom začina i vidjeti proces proizvodnje najskuplje kave na svijetu - tzv. kopiluwaka. Odlazak prema  Kuti. Po dolasku smještaj u sobe, kratki odmor i zajedničko druženje. Noćenje.
 

9. dan (28.07.2018.) BALI 
Doručak. U poslijepodnevnim satima (oko 14h) polazak na fakultativni izlet Mengwi – Alas Kedaton – Tanah Lot Sunset Tour. Poludnevni izlet započinje posjetom hramu Mengwi gdje je sagrađen poznati Taman Ayun za princa Tabanana u 17. stoljeću. Nakon obilaska hrama, imat ćete priliku družiti se s majmunima u svetoj šumi majmuna Alas Kedaton. Kako majmunčiće privlače stvari koje bliješte, preporučujemo da nakit, sunčane naočale i odjeću sa cirkonima spremite za neki drugi put! Slijedi posjet spektakularnom  Tanah Lot Templeu gdje uživamo u zalasku sunca. Hram je sagrađen na vrhu stijene na Indijskom oceanu, nekoliko stotina metara od obale. Uživajte u pogledu kako se teški valovi razbijaju o masivnu stijenu. Za večer vam predlažemo opuštanje i odmor na plažama Balija u neposrednoj blizini našega hotela. Noćenje.
 

10. dan (29.07.2018.) BALI 
Doručak. Slobodan dan za individualne programe razgleda. Predlažemo odlazak na obližnji otok Nusa Penida gdje možete uživati na prekrasnim plažama, u odličnoj hrani ili u scubadivingu i razgledavanju podvodnih statua Bude. Noćenje.
 

11. dan (30.07.2018.) BALI 
Doručak. Današnji dan putnici će provesti kako sami žele! Neki će ga provesti u odmaranju, dok će oni odmorniji slobodno vrijeme iskoristiti za istraživanje brojnih još neotkrivenih kutaka divnog Balija ili za kupnju suvenira svojima najmilijima. Oni avanturistički raspoloženi mogu unajmiti skuter i doživjeti kaotični indonezijski promet. Noćenje.
 

12. dan (31.07.2018.) BALI 
Doručak i slobodno vrijeme. Poslijepodne krećemo prema Uluwatu, hramu koji izgleda kao da visi sa stijene, stoga se pripremite za fascinantan prizor koji vas očekuje! U blizini hrama imat ćete priliku uživati u tzv. Kecak danceu, plesu vatre! Show izvodi oko 50 maskiranih pjevača, a riječ je o jedinom takve vrste koji se bazira na vokalnoj izvedbi, ne na instrumentalnoj! Povratak u hotel i noćenje.


13. dan (01.08.2018.) BALI – DOHA 
Uživajte u posljednjem danu na Baliju! Check out iz sobe na kraju dana. Slobodno vrijeme do transfera na aerodrom u 10:00h. Prijava na let za Dohu s predviđenim polaskom u 00:35h i s predviđenim dolaskom u Dohu u 05:35h (+1).
 

14. dan (02.08.2018.) DOHA – ZAGREB
Polijetanje zrakoplova prema Zagrebu predviđeno je u 08:00h, a predviđeni dolazak je u 13:10h. Nakon toga slijedi povratak u normalni život i početak planiranja novog putovanja u organizaciji Hrvatskog kluba putnika!

 

Osnovne informacije

Cijena organizacije putovanja uključuje:

 • zrakoplovnu kartu Zagreb - Kula Lumpur / Denspara - Zagreb (s uključenim pristojbama)
 • zrakoplovnu kartu Kuala Lumpur - Singapur - Denspara (Bali) (s uključenim pristojbama)
 • tri noćenja u Kuala Lumpuru u hotelu 4* s doručkom (1/2 u dvokrevetnoj sobi)
 • jedno noćenje u Singapuru u hotelu 4*  s doručkom (1/2 u dvokrevetnoj sobi)
 • jedno noćenje u Ubudu  u hotelu 4* s doručkom (1/2 u dvokrevetnoj sobi)
 • šest noćenja u Kuti na Baliju  u hotelu 3* s doručkom (1/2 u dvokrevetnoj sobi)
 • transfere programu putovanja
 • pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
 • majicu 
 • troškove organizacije putovanja 
 • jamčevinu
   

Cijena ne uključuje:

 • fakultativne izlete i razgledavanja s lokalnim vodičima na engleskom jeziku (cijene fakultativnih izleta niže u tekstu)
 • doplatu za 1/1 sobu cca. 2.400 kn
 • napojnice za lokalne vodiče (nisu obvezne, po želji)
 • putno zdravstveno osiguranje i polica od otkaza putovanja (preporučamo)
 • dodatne usluge, obroke, izlete i sve što nije navedeno pod stavkom "cijena organizacije putovanja uključuje"


Važne napomene:

 • Ukoliko putnik želi osiguranje od otkaza putovanja dužan ga je ugovoriti s bilo kojom osiguravajućom kućom u roku od 72 sata nakon uplate prve rate ili cijelog iznosa putovanja (vremenski rok za ugovaranje police je postavljen od strane osiguravajućih kuća).
 • Lokalni vodiči su na engleskom jeziku!
 • Sve solo putnike pokušat ćemo spojit s drugim solo putnikom/putnicom (po spolu i godinama), ukoliko ne bude moguće potrebno je nadoplatiti 1/1 sobu.
 • Za putnu dokumentaciju (putovnica, zrakoplovna karta) i ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik. Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od ulaska u zemlje u koje se putuje.
 • U slučaju nepotpunih, netočnih ili promjenjenih osobnih podataka putnik je dužan pravovremeno obavijestiti agenciju. U protivnom, ukoliko poslani podaci ne budu točni, putnik je sam odgovoran za sve dodatno nastale troškove.
 • Ukoliko za vrijeme putovanja dođe do gubitka ili krađe putnih isprava, putnik je dužan sam snositi trošak ishođenja novih dokumenata.
 • Organizator putovanja ima pravo na izmjenu vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtijeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
 • Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka i posjeta gradovima. Svi navedeni sadržaji bit će posjećeni u okviru razgleda, bez obzira na redoslijed sadržaja.
 • Neispravni putni dokumenti koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Hrvatski klub putnika d.o.o. te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja Hrvatskog kluba putnika.
 • Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj službenoj lokalnoj kategorizaciji zemlje i može se razlikovati od europskih standarda. U slučaju promjene tečaja većeg od 1.5% u odnosu na kalkulirani tečaj, agencija zadržava pravo promjene cijene (cijenu su formirane prema prodajnom tečaju eura Privredne banke Zagreb d.d. na dan 22.01.2018.)
 • Najmanji broj prijavljenih: 14 putnika.


Cijene fakultativnih izleta:

 • Kuala Lumpur city tour + Batu Cave - 25,00 eura (uključeno u cijenu: prijevoz, lokalni vodič / u cijenu nije uključeno: ulaznice) 
 • fakultativni izlet u Malaccu - 50,00 eura (uključeno u cijenu: prijevoz, lokalni vodič, ulaznica za muzej, voda, ručak) 
 • Singapur city tour - 40,00 eura (uključeno u cijenu: prijevoz, lokalni vodič / u cijenu nije uključeno: ulaznice) 
 • fakultativni izlet Tegallalang - rižina polja - 65,00 eura (uključeno u cijenu: prijevoz, vozač i benzin, ulaznice, lokalni vodič)
 • fakultativni izlet Mengwi / Alas Kedaton / Tanah Lot Sunset Tour - 40,00 eura (uključeno u cijenu: prijevoz, vozač i benzin, ulaznice, lokalni vodič)
 • fakultativni izlet The Beauty of Kintamani - 45,00 eura (uključeno u cijenu: prijevoz, vozač i benzin, ulaznice, lokalni vodič)
 • fakultativni izlet Kecak Dance & Uluwatu Temple - 40,00 eura (uključeno u cijenu: prijevoz, vozač i benzin, ulaznice, lokalni vodič)