izaberi jezik

Croatian English German Italian

U središnjem dijelu hrvatskog Jadrana, na sutoku šibenskih i zadarskih otoka, smjestila se jedna zasebna i po mnogočemu posebna skupina otoka nazvana Kornati.

Više

Rijeka Krka je krški fenomen, koja, probijajući se prema moru, oblikuje brojna jezera, slapove i brzace. Izvire u podnožju planine Dinare, kraj grada Knina.

Više

Plitvička Jezera su neponovljivo iskustvo za sve koji ih posjete.Budite spremni za najljepši pogled na prirodu kakva je nekad bila i kakva bi trebala biti.Voda toliko čista da se može piti,vodopadi koji se iz jednog jezera prelijevaju u drugo u nevjerojatnu sliku okruženu zelenilom,divljim životinjama,svježim zrakom,tvoreći čudo prirode-Plivička jezera.

Više

S masleničkog mosta organizira putnička agencija Izazov-tours. Do mosta se dolazi starom državnom cestom iz smjera juga kroz Posedarje prema Maslenici - 30 km od Zadra.

Više

Nin & Pag izlet je jedinstveno iskustvo za sve koji ih posjete. Nin,nekad glavni grad Hrvatske,politički,religijski i kulturni centar danas je mali grad sa velikom povjesnom vrijednošću.

Pag će probuditi sva vaša osjetila.Dalmatinsko vino i nadaleko poznati Paški sir  uzbuditi će vaša osjetila dok će Vas otok Pag uvesti u tradiciju,povijesne znamenitosti i današnji način zabave.

Više
Back to top